"Togetherness – Kunst fra Afrika” d. 7. september

18-06-2024
Kære alle medlemmer og andre kunstinteresseredeÅrets første halvdel af programmet for Albertslund Kunstforening er nu overstået, og vi glæder os til at byde velkommen igen efter sommerperioden, nemlig i september, hvor vi lægger ud med TEMA-arrangement ”Kunst fra Afrika”.

Vi starter med udstillingen ”Togetherness – Kunst fra Afrika” d. 7. september med fernisering fra kl. 14, og fortsætter med et brag af en koncert med Miriam Mandipira and The Soul Family d. 8. september i Birkelundgård Laden. Koncerten er arrangeret i samarbejde med Albertslund Jazzklub.

Tretrinsraketten afsluttes med Foredrag og spisning d. 11. september, hvor Birgitte og Christian Balslev-Olesen vil fortælle os om ”Afrikansk kaos, kunst og kultur i Zimbabwe – Togetherness” i Birkelundgård Laden, kl. 18.Mht. udstillingen og foredraget med spisning, så sender jeg invitation med flere oplysninger til august, mens I allerede nu får mulighed for at melde jer til koncerten – se nedenfor -med Miriam Mandipira and The Soul Family d. 8. september i Birkelundgård Laden. Her lidt om bandet og deres fantastiske sanger:Koncert i samarbejde med Albertslund Jazzklub med Miriam Mandipira & The Soul Family.

Sted: Birkelundgård Laden, Damgårdsvej 25, 2620 Albertslund.

Max. antal: 150 personer

Entré: Kr. 125 for medlemmer og kr. 175 for ikke-medlemmer (hvis plads).

Spisning: Kl. 13.00 – pris kr. 100 for 3 stk. smørrebrød. Dørene åbnes kl. 12.30.Danmarks største stemme!

Du har aldrig hørt en stemme som Miriam Mandipiras. Helt ufortjent tager hun ikke selv
æren for hverken den power eller det nærvær, hun leverer. For Miriam og hendes Soul Family
er musikken langt mere end toner og ord. Det er magi. Og tro. Det hele kan opleves LIVE og
på det nye album NDIWE.

Hun har sunget, så længe hun kan huske. Er vokset op med ørerne klistret til radioen. Og fra da skolelæreren bad hende synge til en fællessang, har resten givet sig selv. Fra Zimbabwe til Danmark, fra Book Café, Harare, til Mojo Blues Bar og til de store koncertsale. Fra DR’s Big Band til Det Kongelige Teater. Musik er musik, og Miriam er musikken.”Men det er ikke mig, det handler om, når jeg synger. Jeg er bare instrumentet, og når jeg står
på scenen med mit band, synger jeg fra et sted, der ikke handler om regler og teknik, men om følelser,” fortæller sangerinden, der for alvor prøver kræfter som sangskriver - sammen med sin Soul Family på albummet NDIWE, der betyder ”Du er mit hjertes udkårne”. Budskabet og overskriften er til at mærke. Kærlighed. Selvfølgelig. Fremfor alt.Dét oplever man tæt på, når Miriam & The Soul Family går på scenen. Nærvær, vellyd, varme
og begejstringen for musikken er umulig at overse- og høre.


Miriam Mandipira & The Soul Family er:

Miriam Mandipira: vokal
Søren Skov: keyboards
Martin Stender: guitar
Thomas Fog: bas
Sten Rasmussen: trommerTilmelding fra d. 12. juni til 5. september 2024 ved indbetaling af beløbet på MobilePay 59830 mærket AK24-3 og navn(e) og om spisning skal inkluderes.


Mange hilsner og håber alle får en fantisk sommer

Alex Morthorst

Formand for Albertslund Kunstforening

Kategori: Nyheder
Albertslund Kunstforening